Borbola Péter
Szépen "apró" részletekben kerül a hús a bográcsba, mindössze 80-100 kg-os adagokban.
A mai napon abban a megtiszteltetésben volt részünk Simon Zoltán alpolgármester úrral, hogy végighallgathattuk Kovács László fazekasmester akadémiai székfoglaló előadását Budapesten és elsők között gratulálhattunk az akadémikus úrnak!
Csodálatos napsütötte napokon vagyunk túl és még folytatódni is látszik.
Kilátogattunk a XV. Duna-Tisza közi agrárexpora, Kiskőrösre. Öröm volt látni, hogy jobbnál jobb hazai termékek kaptak helyet. Amit csak lehetett meg is kóstoltunk!
Megint sokat haladtunk Danival, a ház tulajdonosával. Az udvar lassan valódi udvarnak is néz ki. Folytatjuk a munkát!
Családi döntés értelmében feláldoztunk némi füves területet az udvarból annak reményében, hogy nemsokára saját termesztésű paradicsomot, uborkát, salátát, vagy éppen répát fogyaszthassunk.